+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Vask og imprægnering af fortelt

Forlæng forteltets levetid

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Giv dit fortelt nyt liv med professionel vask og efterfølgende imprægnering.
Naturligvis med 100% tilfredshedsgaranti.

Danmarks bedste priser på rensning og imprægnering af fortelt

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

rensning og imprægnering af fortelt

Vask og imprægnering giver dit fortelt nyt liv

Kan du huske hvordan det var, da jeres fortelt var helt nyt?

Et nyt og rent fortelt betyder uendeligt meget for jeres campingture. Uanset hvordan vejret arter sig, er I nemlig sikret en god oplevelse inde i jeres fortelt. 

Netop derfor er det vigtigt at vedligeholde jeres fortelt godt for at sikre, at I ikke ender i situationer, hvor det regner ind eller at forteltet revner og ødelægger jeres møbler. 

Et telt er nemlig hårdt udsat hver eneste gang, det slås op udsættes det for vejr og vind, som fjerner imprægneringen og gør teltdugen mindre fleksibel, hvilket øger risikoen for, at det bliver utæt.  Alt fra solens UV-stråler, pollen, fugleklatter og ekskrementer fra insekter, salt i luften og vindens susen påvirker dit fortelt. 

Sultan Tæpperent vasker og imprægnerer dit telt

Hos Sultan Tæpperens gennemfører vi en grundig vask af dit fortelt og efterfølgende imprægnering, så det igen ser ud som nyt og er helt tæt til den kommende campingsæson. 

  • Hos os får du prisgaranti
  • Du sparer op til 40% på miljøvenlig vask og imprægnering af dit fortelt
  • Vi henter og bringer forteltet i hele landet 
  • Sidst men ikke mindst, så yder vi 100% forsikrings- og tilfredshedsgaranti for alt udført arbejde

 

Priser på vask og imprægnering af fortelte

Rensning af fortelt

Ring for pris

inkl. imprægnering

Alle priser er inkl. moms.

Vi henter og bringer dit fortelt fra kun 200,- kr på hele Sjælland.

Gå campingsæsonen imøde med rengjort fortelt

Der er intet bedre end campinglivet, men den danske sommer kan være noget ustadig i vejret. Med et fortelt får du et ekstra uderum, der har til formål at skulle give læ for vind og vejr uanset sommerens vejrudsigter.

Uanset hvilket fortelt du har, og hvor meget du har givet for det, skal det med tiden vedligeholdes og passes og plejes. I takt med at det bliver udsat for vind og vejr, skidt og snavs, opstår der pletter og belægninger, der mindsker det smukke udsyn, og som samtidig nedsætter den vejrbestandige funktionalitet.

Vask af telte

Brug vinteren på at gøre forteltet rent

Efter en længere opbevaring hvor forteltet har været pakket sammen, er der med stor sandsynlighed også opstået en smule fugt, der kan have sat sig i forteltets materiale. Ved at investere i en professionel rengøring af dit fortelt, og efterfølgende sørge for, at det er tilstrækkeligt imprægneret, inden du tager det i brug om foråret, forbedrer du ikke blot synet og funktionaliteten men forlænger også forteltets levetid betragteligt.

Uanset i hvilken stand dit fortelt måtte være, om det er jordslået eller blot trænger til en let vask, hjælper vi dig med opgaven. Efter hver rengøring sørger vi for en tilstrækkelig imprægnering, således at du kan være sikker på, at regnen bliver holdt ude, og ligeledes at snavs og skidt har mindre mulighed for at hæfte sig på overfladen.

God kundeservice giver glade og tilfredse kunder

Vi klargør dit fortelt for dig med rengøring, vask og imprægnering så det er klar til at komme på camping i hele sæsonen.

Vi har 35 års erfaring indenfor rens af forskellige tekstiler og også fortelte. Mange kunder har allerede gjort brug af vores fordelagtige priser og professionelle arbejde og vender glædeligt retur med positive tilbagemeldinger og stor tilfredshed.

Vi tilbyder rens af dit fortelt til en fordelagtig pris og har stort fokus på en god kundeservice, med en ydelse der opfylder dine forventninger.

Kontakt os i dag for et tilbud til imprægnering og rensning af fortelt, og vi henter strakt dit fortelt på den ønskede adresse og leverer det tilbage igen efter endt klargøring.

Hos os står vi inde for vores arbejde, og derfor yder vi også altid forsikrings- og tilfredshedsgaranti for alle vores ydelser. Så book os for en tryg og sikker vask og imprægnering af fortelt i dag!

Priser på vask og imprægnering af fortelte

Rensning af fortelt

Ring for pris

inkl. imprægnering

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?