+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Vask og imprægnering af bådkaleche

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Giv din bådkaleche et helt nyt liv med professionel vask og efterfølgende imprægnering. Naturligvis med 100% tilfredshedsgaranti.

Få Danmarks bedste priser på vask af bådkaleche

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Vask bådkaleche sultan tæpperens

Vask og imprægnering af bådkaleche på Sjælland

Din båd udsættes for nogle hårde ydre påvirkninger, når den befinder sig på vandet. Ikke nok med at solen forstærker sine stråler som følge af en afspejling fra vandet, men især også saltvand er hårdt for ethvert materiale over tid.

For at forlænge levetiden på din bådkaleche og sikre, at den er klart til en hel sejlsæson, så er det en fordel at rengøre og vaske den tilstrækkeligt, men mest af alt sikre at der er efterfølgende imprægnering, der beskytter overfladen af materialerne og sikrer vandtæthed.

Sultan Tæpperent renser og imprægnerer din bådkaleche

Køb dig til professionel vask og imprægnering, og få en bådkaleche der er beskyttet på vandet.

  • Hos os er der prisgaranti
  • Du sparer op til 40% på miljøvenlig vask og imprægnering af din bådkaleche.
  • Vi henter din bådkaleche i hele landet og afleverer den igen på den ønskede adresse efter endt klargøring.
  • Vi kan også nemt stå for rensning af dine hynder til bådkalechen
  • Hos os kan du trygt stole på et veludført og professionelt arbejde, hvor du altid er sikret en 100% forsikrings- og tilfredshedsgaranti.

 

Priser på vask og imprægnering af bådkaleche

Der er så mange forskellige typer af bådkalecher, at det desværre er umuligt for os, at give en pris, der passer på alt. Kontakt os og oplys os om din bådkaleche, så finder vi markedets bedste pris på effektiv rens, vask og imprægnering.

Vi henter og bringer din kaleche fra kun 200,- kr på hele Sjælland.

Det siger vores kunder om os

Tror ikke kun på os. Se også hvad vores kunder siger om vores service og tilfredshedsgaranti.

Sultan Tæpperens anmeldelser

De kan lave mirakler

Min svigermor skulle have renset sit meget meget beskidte gulvtæppe. Det havde han ikke lige set før, havde aldrig set noget lignede. Men ville gøre et forsøg uden at love noget godt resultat. Men men, han fik det renset så det nu ligner et nyere gulvtæppe.

Tonny Andreasen

Sultan Tæpperens anmeldelser

Så godt som nyt

Vi havde et gammelt tæppe som jeg egentligt ville ha haft smidt ud men så kom det i stedet forbi Sultan Tæppe rens og hold da op, så godt som nyt. God service og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds🤗

Mette Jacobsen

Sultan Tæpperens anmeldelser

Super god service

Kan kun anbefale Sultan Tæpperens, har fået vasket mine hynder til mine havestole. Resultatet er helt i top og sikke en masse penge jeg sparede på at skulle købe nye. Og så blev de imprægneret, så de ikke fremover tager imod snavs så let. Perfekt rådgivning, meget fair pris og super god service.

Jeanette Løgstrup Kaagaard

Sultan Tæpperens anmeldelser

Super professionelt

Har fået renset dyner og top madras, er det var super professionelt og med god vejledning. Jeg vil helt klart anbefale Sultan tæpperens, de ved hvad de laver.

Dorthe

Din bådkaleche er udsat for de hårdeste ydre påvirkninger

En bådkaleche, der er siddende på båden hele sejlsæsonen på saltvand, er yderst udsat fra de ydre påvirkninger. Solens stråler skinner skarpere på vandet end på land grundet genspejlingen i vandoverfladen.

Samtidig er påvirkningen fra saltvand særlig hård ved din bådkaleche, ligesom det gør sig gældende på alle andre materialer. Inden du tager hul på sejlsæsonen, er det en god idé med tilstrækkelig vedligeholdelse af din bådkaleche, så du sikrer dig, at den kan beskytte dig og båden mod vind og vejr. Hen over vinteren, hvor din bådkaleche har været opbevaret og sammenpakket i længere tid, kan der nemt være opstået plamager fra fugt, skidt og møg.

Ligesom vinduer kan kalechen være blevet matte over tid. Samtidig er der efter en hel sæson på vandet højst sandsynligt ikke meget imprægnering tilbage på overfladen, der både svinder i takt med påvirkningen fra solen, men også skylles langsomt ud af stoffet, når det udsættes for vand.

Med den rette vask og rengøring samt efterfølgende imprægnering kan du igen få en bådkaleche, der ser ud som ny, og som er tilstrækkelig vind og vandtæt til at give ly for vejret på vandet.

Rens og imprægnering bådkaleche

Kontakt os i dag for et tilbud til en yderst fordelagtig pris

Vi kan med stolthed sige, at vi kan tilbyde dig den billigst mulige professionelle rengøring og imprægnering af din bådkaleche.

Vi yder prisgaranti, og du kan spare mange penge på vores ydelser.

Hos os er du garanteret en god kundeservice og et professionelt arbejde. Vi har 35 års erfaring med rengøring af forskellige typer af tekstiler og anvender produkter i behandlingen, der er velegnet til det brug, du ønsker at udsætte din bådkaleche for. Nemt, billigt og effektivt.

Kontakt os i dag for et fordelagtigt tilbud, der er skræddersyet til dine behov. Vi afhenter og afleverer din bådkaleche efter behandling i hele landet.

God kundeservice giver glade og tilfredse kunder

Vi klargør din bådkaleche for dig med rengøring, vask og imprægnering så det er klar til at komme på vandet hele sæsonen.

Vi har 35 års erfaring indenfor rens af forskellige tekstiler og også bådkalecher. Mange kunder har allerede gjort brug af vores fordelagtige priser og professionelle arbejde og vender glædeligt retur med positive tilbagemeldinger og stor tilfredshed.

Vi tilbyder rens af bådkalechen til en fordelagtig pris og har stort fokus på en god kundeservice, med en ydelse der opfylder dine forventninger.

Kontakt os i dag for et tilbud til imprægnering og rensning af kalechen til din båd.

Hos os står vi inde for vores arbejde, og derfor yder vi også altid forsikrings- og tilfredshedsgaranti for alle vores ydelser. Så book os for en tryg og sikker vask og imprægnering af din bådkaleche i dag!

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?