+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Rensning af væg-til-væg tæpper hjemme hos dig

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Når det handler om rensning af væg-til-væg tæpper i København og resten af landet, kan du trygt kontakte Sultan Tæpperens. Vi gør det rigtigt første gang – og til en langt lavere pris end du finder andre steder. Med mere end 35 års erfaring med effektiv rensning og imprægnering af væg-til-væg tæpper ved vi, hvordan dine tæpper bliver som nye igen.

Spar op til 40% på rens og imprægnering af væg-til-væg tæpper

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Professionel rensning af væg til væg tæpper

Professionel rensning og imprægnering

Sultan Tæpperens tilbyder professionel imprægnering og rensning af dine væg-til-væg tæpper med vores mobile rensesystem.

Vi anbefaler altid efter endt vask at du får imprægneret dine væg-til-væg tæpper. Dette gør, at du kan nyde dine rene tæpper over længere tid, derved forebygger du også evt. nye pletter.

Vi renser dine væg-til-væg tæpper hjemme hos dig

Der er mange, der vælger tæpper i hjemmet fra, fordi det kræver en hel masse at holde dem rene og pæne – men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

Sultan Tæpperens har nemlig et mobilt rensesystem, der gør det nemt for dig at holde dine tæpper i huset rene – også selvom de er væg til væg.

Det mobile rensesystem er en god mulighed for at beholde de lune tæpper i hjemmet, og samtidig føle at gulvene er rene. Læs meget mere om, hvordan Sultan Tæpperens kan hjælpe dig med at holde dit hjem rent lige her.

Fordele ved Sultan Tæpperens mobile rensesystem

  • Tæpperens i hjemmet – Sultan Tæpperens kommer til dig
  • Kort tørretid på kun 7 til 8 timer
  • Benytter den nyeste teknologi til tæpperens af Væg-Til-Væg tæpper
  • Benytter miljøvenlige produkter
  • Renser skånsomt dine tæpper, så de ikke bliver skadet
  • Mulighed for imprægnering for endnu bedre holdbarhed
  • Sultan Tæpperens kører ud i hele landet
  • Fuld forsikringsgaranti på alle opgaver

Rensning af tæpper hos private og erhverv

Vi tilbyder vores service til små som store virksomheder, men også hvis du skal have renset dine tæpper i dit private hjem.

For mindske udviklingen af husstøvmider og andre smådyr som lever i tæpperne, anbefaler vi at du får vasket tæpperne min. en gang årligt.

 Vi sætter derfor stort fokus på en høj kvalitet til en rimelig pris.

For en endnu bedre service og glade kunder, har vi fuld forsikringsgaranti på alle arbejdsopgaver der laves.

Priseksempler på tæpperens af for væg til væg tæpper

0-30 m2

1.050 kr

30-50 m2

1.500 kr

+50 m2

Ring for pris

Tæpperensning i hjemmet med mobilt rensesystem

En rensning fra Sultan Tæpperens får dine tæpper til at føles så nye som overhovedet muligt, og luften i hjemmet bliver helt frisk igen – og det bedste af det hele er, at du ikke skal røre en finger.

En tæpperens af dine væg-til-væg tæpper kommer nemlig til dig, når først du har ringet og aftalt en tid. De kører nemlig ud i hele landet og tager deres mobile rensesystem med sig.

Efterfølgende skal du blot give dine tæpper en kort tørretid på 7 til 8 timer, og så kan du bruge tæpperne som normalt igen. 

Rens af tæpper hjemme

Det kan Sultan Tæpperens tilbyde

Foruden at tilbyde en tæpperens af væg-til-væg tæpper med deres mobile rensesystem, så benytter de også kun den nyeste teknologi. Det giver dig et mere tilfredsstillende resultat, og det gør processen mere effektiv.

Derudover benytter de også kun miljøvenlige produkter, så det ikke er skadeligt for planeten at investere i en ordentlig rens. 

Der er mange, der tænker mere og mere på miljøet, når de køber både fysiske produkter, men også ydelser. Det er en naturlig udvikling efterhånden som vi er blevet mere opmærksomme på de problemer, som vi er nødt til at finde en løsning på. Denne udvikling har Sultan Tæpperens taget til sig, og de har valgt at lave en omstilling, så miljøet ikke behøver at blive kompromitteret, når dine tæpper skal renses.

Mulige tilvalg

Når Sultan Tæpperens kører ud for at rense dine tæpper, så tilbyder de også at imprægnere dem for dig. Når først dine tæpper er imprægneret, behøver en tæpperens af dine væg-til-væg tæpper ikke at være en hyppig investering. 

Imprægneringen som Sultan Tæpperens tilbyder giver nemlig dine tæpper en længere og bedre holdbarhed, så du i sidste ende faktisk sparer penge.

Naturligvis fuld forsikringsgaranti

Du får selvfølgelig en fuld forsikringsgaranti på alle opgaver, som du bestiller Sultan tæpperens til at udføre, hvilket er noget, som de kan give, da de har en stor tiltro til deres håndværk. 

En fuld forsikringsgaranti er din garanti for, at tæpperne bliver renset ordentligt, og du står tilbage med en følelse af, at du fik noget for pengene.

Det koster rensning af væg-til-væg tæpper

0-30 m2

1.050 kr

30-50 m2

1.500 kr

+50 m2

Ring for pris
Rensning og imprægnering af væg-til-væg tæpper

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?