+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Tæpperens og tæppevask i topkvalitet

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Når det handler om tæppevask og rensning af tæpper i København, kan du trygt kontakte Sultan Tæpperens. Vi gør det rigtigt første gang – og til en langt lavere pris end du finder andre steder. Med mere end 35 års erfaring med tæpperensning i København ved vi, hvordan dine tæpper bliver som nye igen.

Spar op til 40% på tæppevask. Få et tilbud i dag

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Rensning af ægte tæpper

Få renset dine ægte tæpper hos os til de bedste priser

Der er noget særligt over ægte tæpper. De er ikke bare almindelige tæpper, men håndlavede kunstværker. Vi ved, at mange ægte tæpper ofte er familiearvestykker, og har stor betydning for jer og jeres familier.

Det er vigtigt, at der bliver taget særligt hånd om tæpperne, og at de bliver behandlet med forsigtighed og respekt. Det gør vi. Vi tager opgaven seriøst, når vi udfører en tæpperens af ægte tæpper.

Vi har nemlig et stort kendskab til ægte tæpper og tæpperens af ægte tæpper. Med erfaring fra tre generationer tilbyder vi en kvalificeret kvalitetsrensning af ægte tæpper.

Kvaliteten af rensningen betyder dog ikke, at prisen er uoverskuelig. Vi kan tilbyde tæpperens og tæppevask af ægte tæpper til markedets bedste priser.

Spar op til 40% på rensning af tæpper med en 100% forsikrings- og tilfredshedsgaranti.

Kom forbi, og få renset dine ægte tæpper hos os.

 

Priser på billig tæpperensning

Tyrkisk og Iranisk

90 kr.

Prisgruppe 1: Maskin-vævede syntestiske tæpper

Ryatæpper og håndtuftede tæpper

195 kr.

Prisgruppe 2: Ryatæpper, håndtuftede tæpper, maskinlavede tæpper, wiltontæpper, axminstertæpper, hørtæpper, berbervendetæpper, Sisal/kokostæpper, hyrdetæpper, klude, vendetæpper, linje design tæpper, måtter og underlag

Ægte tæpper

245 kr.

Prisgruppe 3: Ægte tæpper, Kelims og Designertæpper

Antik / SilkeTæpper

Ring for pris

Derfor bør du vælge en professionel tæpperenser

Det kan være svært at se om dit tæppe er snavset. Ofte renser vi kun vores tæpper, hvis der er blevet spildt noget på dem eller efter mange års brug. Et ægte tæppe er dog sjældent så rent, som det ser ud.

Gulvtæpper samler et utal af bakterier, der kræver en effektiv rensning fra erfarne tæpperensere. Det kræver særlige maskiner og er ikke noget, du nemt kan klare derhjemme.
Det er vigtigt, at dine tæpper bliver renset korrekt og behandlet med forsigtighed i processen. Det kan professionelle tæpperensere garantere.

Vi kender til processerne, da vi har mange års erfaring og viden om tæpperens af ægte tæpper. Vi ved, hvilke rensemidler, der er effektive mod bakterierne. Og vi ved, hvordan tæppet skal behandles.

Tæpperens København

Tæpperens af ægte tæpper: Sådan foregår det

Vores erfaring med tæpperensning har givet os kendskab til de bedste metoder til at rense et ægte tæppe.  Vores rensemidler er udvalgt specielt til at rense jeres tæpper til bunden, men uden at de risikerer at tage skade.

Vaskemetode

Det første vi gør, når vi modtager et tæppe på vores renseri, er at se på tæppetypen. Vi vasker ikke alle tæpper på samme måde, da ægte tæpper er forskellige og kræver forskellige vaskemetoder.

Afstøvning

Det næste, vi gør, er at lægge tæpperne ind i vores afstøvningsmaskine. Her bliver alt støvet fjernet fra tæppet, uden det tager skade på nogen måde. Det foregår, imens tæppet stadig er tørt.

Pletfjerning

Efter afstøvningsprocessen vil tæppet blive behandlet for pletter. Først herefter begynder tæppevasken.

Tæppevask

Tæppevasken foregår i store industrimaskiner, der nænsomt og effektivt vasker tæpperne med særlige rensemidler. Efter vasken bliver tæpperne skyllet godt og grundigt igennem, inden de bliver lagt i centrifugeringsmaskinen.

Tørring

Til sidst vil tæpperne blive hængt til tørre i vores specielle tørrerum, der vil sørge for at tæpperne bliver affugtet fuldstændigt.
Det rene og tørre tæppe bliver gennemgår en manuel kvalitetssikring.

Desinficering

Hvis det er nødvendigt for dit tæppe, laver vi også afblegningsarbejde og desinficering af dine tæpper. Desinficeringen bruges især, hvis dit tæppe lugter og ikke kan slippe af med lugten gennem den almindelige tæppevask.

Tæpperensning af ægte tæpper

Miljøvenlig tæpperensning

Vi tager ikke kun dine tæpper seriøst. Vi tager også klimaet seriøst.

Det er vigtigt for os, at tæpperne kun bliver behandlet med produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Vores rensemidler er altid fri for parfume, der beskytter parfumeallergikere og de overfølsomme.

Udover vores valg af miljøvenlige produkter er vi også hensynsfulde til miljøet i vores brug af vand. Vi bruger et minimum af den nødvendige væske til tæpperensningen, men vi bibeholder stadig det gode resultat. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af rensningen.

Priser på billig tæpperensning

Tyrkisk og Iranisk

90 kr.

Prisgruppe 1: Maskin-vævede syntestiske tæpper

Ryatæpper og håndtuftede tæpper

195 kr.

Prisgruppe 2: Ryatæpper, håndtuftede tæpper, maskinlavede tæpper, wiltontæpper, axminstertæpper, hørtæpper, berbervendetæpper, Sisal/kokostæpper, hyrdetæpper, klude, vendetæpper, linje design tæpper, måtter og underlag

Ægte tæpper

245 kr.

Prisgruppe 3: Ægte tæpper, Kelims og Designertæpper

Antik / SilkeTæpper

Ring for pris

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?