+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Reparation af tæpper

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Når det handler om tæppereparation kan du trygt kontakte Sultan Tæpperens. Vi gør det rigtigt første gang – og til en langt lavere pris end du finder andre steder. Med mere end 35 års erfaring med reparation af ægte tæpper i København ved vi, hvordan dine tæpper bliver som nye igen.

Få et tilbud på reparation af dine ægte tæpper

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Tæppereparation udført af specialister

Der findes ikke noget mere elegant og smukt end ægte tæpper i hjemmet. De komfort givende og dekorative tekstiler er med til at skabe en personlig indretning, og de giver boligen en behagelig og hyggelig stemning.

Skulle det ske, at frynserne på dit tæppe er blevet nedslidte, eller at der er kommet huller eller en revne som følge af slitage, er det vigtigt, at du overlader tæppe reparationen til professionelle fagfolk. Jo før du får professionel hjælp, des billigere bliver det for dig at bevare det smukke udseende af dine ægte tæpper, og jo flere år kan du fortsætte med at få glæde af dem.

Hos Sultan Tæpperens har vi mere end 40 års erfaring med reparation af tæpper efter vandskade, reparation af huller, flænger og brændemærker samt vedligeholdelses reparationer som følge af almindelig slitage.  Vi kommer gerne hjem til dig for at give dig et uforpligtende tilbud på reparation af dine tæpper.

Forskellige typer reparation af ægte tæpper

Ægte tæpper kan blive udsat for forskellige former for slitage og skader. Slitage, hul eller revne er ikke kun ærgerligt i forhold til udseendet af tæpperne, men det kan også føre til, at dine smukke og dyrebare tæpper hurtigere kommer til at bære større ødelæggelser. Når du opdager en skade, skal du hurtigst muligt forholde dig til professionel reparation. Derved opretholder du kvaliteten af tæpperne, og du undgår at skulle betale for en mere dyr og omfattende reparation på et senere tidspunkt.

Det er en god idé, at du med jævne mellemrum går dine tæpper efter, så du kan nå at sætte ind i tide, hvis der skulle være behov for tæppe reparation.

Du skal holde øje med følgende typer af skader:

 • Slitage af frynser
 • Slitage på overflade af tæppe
 • Ødelæggelse af enkelte områder af tæppet (det kan f.eks. være urin fra husdyr eller spildt væske)
 • Nedslidte kanter
 • Huller eller revner
 • Mølhuller
 • Brandmærker eller brandskader
 • Vandskade

Det er muligt at udføre forskellige reparationer af ægte tæpper, når du henvender dig til en virksomhed, der er specialiseret indenfor rens. Det kan have stor betydning for din tryghed ved et firma, at du vælger et, som tilbyder at komme hjem til dig for at besigtige skaderne.

Tæppe reparation til de bedste priser

Sammenholdt med køb af helt nyt, ægte tæppe er det meget mere rentabelt for din økonomi at forholde dig til tæppe reparation af ét eller flere tæpper, som du allerede har derhjemme. Når du vælger et specialiseret firma, vil det være muligt at håndtere forskellige typer af skader og ødelæggelser. Du kan derudover forvente, at reparationen kommer til at foregå på mest skånsom vis.

Hos Sultan Tæpperens er der ansat nogle af de mest erfarne og dedikerede tæppereparatører, der har styr på både teknik, håndværk og brug af materialer.

Den bedste måde at opnå en god pris på tæppe reparation er ved at handle i tide. Den tætte vævning med de fine tråde er sårbare, hvis først der er opstået en revner eller skabt slitage.

Tæppe reparation – sådan foregår det

Hvert et ægte tæppe bliver behandlet individuelt hos Sultan Tæpperens. Med eget reparationsværksted kan vi minimere skader og gennemføre den komplette reparation af dine ægte tæpper.

Det er forskelligt fra tæppe til tæppe, hvordan reparationen vil komme til at foregå. Det er muligt at få genoprettet overfladiske skader, ligesom dig med et mere ødelagt tæppe også kan få den bedste hjælp og få dit smukke tekstilprodukt tilbage med forbedret kvalitet.

Reparationen og den nænsomme behandling af hvert tæppe foregår på følgende måde:

 1. Først bliver dit tæppe vasket, så dets originale farver og nuancer træder frem
 2. Vask er med til at gøre det lettere for tæppereparatøren at danne sig det bedste indtryk af type af skade og omfanget af ødelæggelser
 3. Der laves en konkret vurdering af skaden, og der tilrettelægges en proces for tæppe reparationen
 4. Dit tæppe repareres med omhu i forhold til tæppets natur og specifikke nuancer

Processen vil starte med en vask, der både kalder de oprindelige farver på tekstilproduktet frem, og som fjerne eventuelle trevler.

Det er reparation af slidte frynser, pletter og kanter, der er de mest enkle opgaver at udføre for tæppereparatøren. Når det kommer til at genoprette en skade i form af hul eller revne, kræver det en mere kompliceret opgaveløsning. I dette tilfælde er der brug for at trække nye grundtråde igennem tæppet, som bliver fastgjort til de stærke og solide tråde.

Der tilstræbes at bruge samme teknik til vævning, som udgør tæppets oprindelige design. Det betyder, at det knap er muligt at se, at dit tæppet har været repareret.

Bevar skønheden af dit ægte tæppe i mange år frem

Ægte tæpper er skabt til at bringe elegance og forskønnelse i hjemmet i masser af år. Når tæpperne befinder sig på passageområdet med trafik i boligen, er det helt uundgåeligt, at der med tiden opstår slitage på de områder af tæppet, der er udsat for mest slid.

Det kan have stor betydning for din glæde af smukke, orientalske tæpper at vide, at det er muligt at genoprette skader og slid. Det betyder, at du ikke behøver placere tæppet på et bestemt sted i hjemmet alene af hensyn til bevaring.

Når du har ægte tæpper, skal de bringe dig glæde og komfort. De skal befinde sig på de arealer i hjemmet, hvor du får størst glæde af dem både komfortmæssigt og visuelt. Tæppe reparation er løsningen på, at du kan bevare værdien af dit tekstilprodukt i masser af år frem.

Restaurering af antikke tæpper

Hos Sultan Tæpperens er det også muligt at få restaureret dine antikke tæpper. Ofte har disse tekstiler ikke kun økonomisk værdi men også mental betydning for dig. Det kan være et arvestykke, som er gået i arv fra generation til generation i din familie.

Tidens tand kan have sat spor i dit antikke tæppe, der forringer kvaliteten af det, og som får det til at se mindre glamourøst ud.

Med den bedste og mest skånsomme restaurering kan du glædes over, at det bliver muligt for dig at give dit antikke tæppe videre i arv til den næste generation.

Kontakt os i dag

Har dit tæppet slidte kanter eller frynser, eller er der begyndende hul eller revne på overfladen?

Kontakt Sultan Tæpperens så hurtigt så muligt så du kan være med til at begrænse skaderne af dit smukke og værdifulde tæppe.

Vi står klar til at køre forbi dig, så du kan få et bud på en skarp pris for tæppe reparation.

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?