+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Om Sultan Tæpperens

Sultan Tæpperens er din specialist når det handler om professionel rensning af dine tæpper, møbler og madrasser til markedets bedste priser.

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Specialisterne indenfor møbel- og tæpperensning

Du har sikkert hørt eller fået os anbefalet af en ven, kollega eller et familiemedlem, da langt størstedelen af vores forretning består af tilbagevendende kunder.

Hos Sultan Tæpperens er du garanteret enestående service og højeste kvalitet på det arbejde vi har udført. Derfor giver vi altid 100% tilfredshedsgaranti på vores arbejde.

Vores erfaring betyder, at der stor set ikke er en plet eller skade på et tæppe, som vi ikke har erfaring med at behandle. Vi bruger udlukkende miljøvenlige produkter, hvilket betyder, at dine tæpper og møbler bliver professionelt rengjort, samtidig med, at du ikke behøver bekymre dig om, at børnene leger på tæppet bagefter.

Sultan Tæpperens

Møbel- og tæpperensning til markedets bedste priser

Vores mange års erfaring med tæpperensning betyder, at du er sikret 100% tilfredsgaranti til markedets billigste priser. Faktisk sparer du op til 40% på vores priser på tæpperensning i forhold til flere af vores konkurrenter, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi har optimeret alle arbejdsprocessor og vi benytter den nyeste teknologi på markedet, ligesom vores team er uddannet til at håndtere alle typer pletter og snavs. Derfor kan vi holder priserne i bund, hvilket vi synes skal komme dig til gode.

 

Dine møbler og tæpper er i de bedste hænder

Du kan med ro i sindet aflevere dine tæpper og møbler til os. Det er i de bedste hænder og er samtidig omfattet af vores 100% forsikringsgaranti. Det er din garanti for veludført arbejde.

Har du brug for tæpperens, rensning af væg til væg tæpper, tæppereparation, møbelrensning eller madrasvask, så kontakt vores specialister allerede i dag og få et tilbud. Vi kommer gerne ud og besigtiger det der skal renses, ligesom du er velkommen til at komme forbi vores renseri i Karlslunde, tæt ved motorvejen.

Vores Coco (papegøje) er altid glad for nye mennesker og vi vil med glæde servere dig en kop kaffe, mens vi kigger på dit tæppe, møbel eller madras.

Sultan Tæpperens København

Vi har vasket

0 m2

Vores glade kunder

+0

Likes på Facebook

0 👍

Vores erfaring

0 år

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?