+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Rensning af møbler

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Når det handler om rensning og imprægnering af møbler kan du trygt kontakte Sultan Tæpperens. Vi gør det rigtigt første gang – og til en langt lavere pris end du finder andre steder. Med mere end 35 års erfaring med rensning af sofa og polstrede møbler møbelrens ved vi, hvordan dine møbler bliver som nye igen.

Spar op til 40% på effektiv rensning af dine møbler. Lad os give dig et tilbud.

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Rensning af polstrede møbler og sofaer

Få rene møbler igen med Sultan Tæpperens’ effektive møbelrens og imprægnering af alle slags møbler. Uanset om du ønsker at rense sofa, spisebordstole eller en lænestol er vi klar til at hjælpe og vi renser og imprægnerer af alle typer af polstrede møbler.

Få renset møbler hjemme hos dig

Vi kan komme og rense møbler hos jer. Hvis møblerne kan bæres, kan vi tage dem til vores renseri i Karlslunde, og rense dem der sikrer et bedre resultat. Da vi kan se resultatet efter første rensning, kan vi – hvis det er nødvendigt – udføre genrensning når møblet er tørret.

Vi renser møbler både til privat og erhvervskunder.

Priseksempler på møbelrensning

Stole

fra 200 kr.

Spisebord / konferencestole

2 eller 3 pers. sofa

fra 1.250 kr.

Lænestol

fra 650 kr.

Hjørnesofa

fra 1.750 kr.

Læderbehandling

fra 1.800 kr.

Læderbehandling af sofa

Lad professionelle rense dine møbler

Der er to ting, som alle ønsker i deres hjem: Gode møbler og rene omgivelser. Problemet med det er, at gode møbler ofte vil være dyre, og de er samtidig svære at få renset ordentligt. Heldigvis findes løsningen på begge problemer ét og samme sted: Professionel møbelrensning foretaget af Sultan Tæpperens.

Hvis du vil blive klogere på, hvorfor professionel møbelrensning er løsningen på dine huslige problemer, så kan du blot læse mere her, hvor du kan blive klogere på alle fordelene ved at lade professionelle rense dine møbler.

Hvorfor skal du rense dine møbler?

Møbelrens er en af de ting, der ofte bliver overset, når hovedrengøringen går i gang. Det er besværligt, det kræver specielle produkter, og hvordan skal du overhovedet gribe det an, hvis nu du alligevel kastede dig ud i det?

Dog er det helt essentielt, hvis du vil have et hjem, der faktisk er rent, og ikke bare et, der ser ud som om det er.

Ikke blot bliver møbler beskidte ligesom alt andet, deres levetid bliver også forkortet, hvis ikke du renser dem. Altså kan du måske sidde og tænke, at det virker dyrt at hyre nogen til at rense dine møbler, men i sidste ende vil du spare penge på det, da du ikke skal ud at købe dyre møbler en gang til.

Hvem skal du kontakte?

Hvis du vil have renset dine møbler, kan du kontakte os hos Sultan Tæpperens. Vi har styr på det praktiske aspekt.
Vi tilbyder både at hente og bringe dine møbler, så transporten ikke er noget, som du skal bekymre dig om – og hvis ikke møblet kan fragtes frem og tilbage, så har vi en løsning, hvor vi renser møblet hjemme hos dig.

Sultan Tæpperens både renser og imprægnerer alle typer af polstrede møbler, hvilket i sidst ende forlænger deres levetid, og dermed sparer du penge, da du ikke skal købe møbler med jævne mellemrum. De sparede penge kan du med fordel bruge på at investere i dyre møbler, der er ekstra gode.

Når vi har renset dine møbler første gang, vil du ofte have det perfekte resultat. Hvis vi efter tørring af møblerne vurderer, at det er nødvendigt at rense dem igen, gør vi naturligvis det. På den måde er du altid sikret et godt resultat, når du booker vores professionelle hjælp.

Pris på møbelrens?

Prisen er ofte det, der afholder mange fra at få noget gjort professionelt. Men prisen på møbelrensning er ikke så høj, som du måske går og forestiller dig.

Hos Sultan Tæpperens er du altid sikret markedets billigste priser på møbel og sofarens. Husk at vi har 100% prisgaranti på vores priser.

Møbelrensning af en spisebordsstol koster fra 200 kr., mens en lænestol koster fra 650 kr. En effektiv og professionel sofarens koster fra 1250 kr. hvis det er en helt almindelig 2 eller 3 personers, mens en rens af en hjørnesofa koster fra 1750 kr.. Vi renser også gerne din lædersofa med en effektiv læderbehandling, hvilket koster fra 1800 kr. 

Vi anbefaler at du får renset dine møbler en gang om året, da det sikrer en lange levetid på dine møbler.  

Book vores professionelle hjælp og forlæng dine møblers levetid.

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?