+45 50 36 76 85 info@sultantaepperens.dk

Vask og rensning af madrasser

Mere end 35 års erfaring

Spar op til 40% på prisen

Parfumefri og allergivenlig rens

Vi henter og bringer

Altid 100% tilfredshedsgaranti

Når det handler om rensning af madrasser og topmadrasser kan du trygt kontakte Sultan Tæpperens. Vi gør det rigtigt første gang – og til en langt lavere pris end du finder andre steder. Med mere end 35 års erfaring med madrasrens i København ved vi, hvordan dine madrasser bliver som nye igen.

Spar op til 40% på rensning af madrasser og topmadrasser

Ring til os

Skriv til os

info@sultantaepperens.dk

Vi tager telefonen

08:00 - 18:00

Rensning af madras og topmadras

Danmarks mest effektive madrasrens

Kan du huske hvordan det var at sove i din seng, dengang madrassen var helt ny?

En 100% ren og bakteriefri madras betyder uendeligt meget for din nattesøvn og og søvnkvalitet. Du sover ganske enkelt bedre i en ren seng og på en renset madras. Udover, at du giver din madras væsentligt længere levetid med en rensning, så slipper du også for at dele nattesøvn med sved, bakterier, støvmider, hudceller og andet, der er i madrassen.

Lad Sultan Tæpperens rense dine madrasser. Hurtigt, effektivt og billigt!

Vi er specialister i madrasrens og bruger udelukkende parfumefri og allergivenlige produkter, så du og din familie kan sove godt i helt rene madrasser. Vi renser og vasker også jeres topmadras, dyner og hovedpuder til Danmarks billigste priser.

Priser på dyne og madras rens og vask

Topmadras

400 kr.

op til 100 cm i bredden

Dobbelt topmadras

700 kr.

over 100 cm i bredden

Hovedpuder

90 kr.

Dyner

190 kr.

Dobbeltdyner

250 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Vi henter og bringer din madras, topmadras og dyner til rens og vask.

Fra 200,- kr på hele Sjælland.

Se hvad vores kunder siger

femstjernet-anmeldelse

Kan helt sikkert anbefales. Fik renset 2 persiske tæpper. De overholdt tiderne, gav gode info og renset tæpperne rigtig godt. Deres priser er også billigere end andre.

Maya på Google

femstjernet-anmeldelse

Fantastisk! Lynhurtig afhentning og tilbagelevering, og arbejdet par perfekt. Et tæppe der absolut trængte til en rensning blev som nyt, og prisen var rigtig god. Det kan ikke gøres bedre.

Niels Nielsen på Google

femstjernet-anmeldelse

Rigtig flotte resultater efter vask af mine tæpper, kan anbefale dem god service ved afhentning og og aflevering .

Oguz Keceli på Google

femstjernet-anmeldelse

Sultan Tæpperens har bare styr på det: De henter dine tæpper og afleverer dem igen hurtigt rene og tørre. Jeg har haft rust- kaffe og te pletter på en af mine tæpper og den er blevet helt fri for pletter og ser ud som ny. Vil helt klart anbefale dem til andre.

Didem Demirtas på Google

Derfor skal du rense dine madrasser

Vi bruger i gennemsnit 8 timer af døgnet i vores seng og på den tid afgiver vi helt naturligt sved og døde hudceller. Faktisk sveder vi op til en kvart liter sved når vi sover i 8 timer. Sveden optages i madrassen og kan over tid ses som brune ringe på madrassen.

Aflejring af sved kan over tid føre til dannelse af skadelige bakterier, og forekomsten af de døde hudceller giver de mest optimale leveforhold for husstøvmider. Dette kan forringe både søvnkvalitet og sundhedstilstand for dig og din familie.

Vi anbefaler at du vasker dine dyner og hovedpuder en gang om måneden og at din madras bliver renset regelmæssigt og mindst en gang om året. Madrasrens er den mest effektive måde at rengøre tekstilerne i sengemiljøet på, så du minimerer risikoen for udvikling af allergi og eksem.

Fjern svedmærker på madras

Få en bedre søvnkvalitet med en ren madras

Regelmæssig rensning af madras er afgørende for, at du året igennem kan sove i det mest sunde og hygiejniske indeklima. Bakterier og husstøvmider vil formere sig, og disse mikroorganismer vil påvirke flere elementer i soveværelset. Det er både nemt og enkelt at få renset både din egen madras og dine børns.
Når du benytter dig af en lokal virksomhed, der er specialiseret i netop vask og rens af særlige tekstiler, kan du forvente at få den højeste grad af kundeservice.

Det kan komme til at forstyrre din nattesøvn, hvis du sover i et uhygiejnisk miljø. Du kan blive påvirket af forstyrret vejrtrækning, så du lettere vågner op eller har svært ved at falde i søvn.

Ved at sove i et uhygiejnisk miljø i sengen højnes risikoen for, at du udvikler husstøvmideallergi. Du udsættes flere timer i træk for skadelige allergener, der vil påvirke både luftveje og hud.
Når først du har udviklet allergi, kan du ikke slippe af med den igen.

Har du selv eller dine børn tendens til let at blive påvirket af generet luftveje eller få kløende effekter på huden, er det ekstra vigtigt, at du jævnligt får renset familiens madrasser.

Professionel rensning af børne- og voksenmadrasser

Mens vi selv kan vaske og rengøre sengetøj og linned, er det en anden sag med rensning af madrassen og flere typer af dyner og hovedpuder. Det er umuligt selv at stå for vask og rens af madras. Det kan hverken ske derhjemme eller i en større industrivaskemaskine, som findes på vaskerier.

Dette er hovedårsagen til, at mange danskere ikke får deres madrasser renset og således sover i et uhygiejnisk og potentielt sundhedsskadelig miljø nat efter nat.

Det behøver dog ikke være hverken tidskrævende, dyrt eller kompliceret at få den komplette og mest gennemførte rens af madrasser. Du kan gøre brug af de specialiserede firmaer herhjemme, der tilbyder professionel rens af både madrasser og andre sengetekstiler.

Madrasrens og rens af topmadras

Parfumefri og allergivenlig rensning af madras

Rensningsmetoden har stor indflydelse på din og familiens sundhed. Når sengetilbehøret skal renses på den mest sundheds- og miljøvenlige måde, skal det ske med parfumefrie midler. Der er ikke meget effekt ved at ville undgå luftvejsgener og nedsætte risikoen for allergiske reaktioner, vil rensemidlet indeholder kemikalier eller parfume.

Når dine madrasser renses med neutrale midler, kan du se frem til at få det sundeste og mest rene indeklima ikke kun i soveværelset men i hele hjemmet. Kemi og parfume vil sprede sig i luften i hjemmet, og derfor er det afgørende, at du vælger et firma, der kan rense både små og store madrasser med 100% parfumefrie rensemidler.

Du er med til at nedsætte risikoen for udvikling af både allergi og eksem hos dig selv og resten af medlemmerne i husstanden, når du vælger rens af madrasser på sundhedsvenlige vis.

Komplet rensning af madrasser og andet sengetilbehør

Det er ikke kun din madras, der kan skabe forhøjet risiko for udvikling af allergiske reaktioner hos voksne og børn. Alle tekstiler i og omkring sengemiljøet har potentiel risiko for at udvikle allergi hos vi mennesker. Derfor skal du forholde dig til både rensning af madras og desinficering af topmadrassen. Det er topmadrassen, der er mest udsat for svedpartikler, og det er her, hovedparten af alle husstøvmider befinder sig.

I fremtiden kan du og dine børn slippe for kløende hud, tilstoppet eller løbende næse, hoste, afbrudt nattesøvn og hævede øjne, når alle sengetekstiler renses optimalt og professionelt hos Sultan Tæpperens.

Sultan Tæpperens er specialister indenfor rensning af madras

Det kan være en tidskrævende og kompliceret opgave selv at skulle fragte madrasser til rens. Er du bosiddende på Sjælland, får du de mest effektive, nemme og fleksible vilkår, når det er tid til at sikre indeklimaet i børnenes soveværelser og i dit eget soveværelse.

Sultan Tæpperens sørger for at stå for både afhentet af madrasser, miljøvenlig rens og tilbagelevering.

Som kunde hos Sultan Tæpperens kan du se frem til følgende fordele:

  • Dine madrasser hentes og bringes til din hjemadresse
  • Rensning af madrasser foregår på skånsom og miljøvenlig vis
  • Skarpe og konkurrencedygtige priser
  • Alle familiens madrasser kan blive renset på én gang

Det helt store fordel er de kombinationen af de budgetvenlige priser og den høje kundeservice. Du behøver ikke selv bruge tid og kræfter på at få både din egen og børnenes madrasser fragtet i bilen.

Priser på dyne og madras rens og vask

Topmadras

400 kr.

op til 100 cm i bredden

Dobbelt topmadras

700 kr.

over 100 cm i bredden

Hovedpuder

90 kr.

Dyner

190 kr.

Dobbeltdyner

250 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Vi henter og bringer din madras, topmadras og dyner til rens og vask.

Fra 200,- kr på hele Sjælland.

Kontakt

Sultan Tæpperens

Svejsegangen 2C
2690 Karlslunde

+45 50 36 76 85

 

Find os på Google Maps

}

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 12:00

Telefonen er åben
08:00 - 18:00

Hvad kan vi gøre for dig?